Over ons


Wie Tijtgat zegt, denkt meteen aan zijn groene bestelwagens met fluorescerende belettering. Onze slogan is kort maar krachtig, plat dak = ons vak. Als u een plat dak heeft, dan moet u zeker bij Asfaltbedrijf Tijtgat ten rade gaan. Wij helpen u graag verder en zoeken naar de meest geschikte oplossing volgens uw behoeften.

Asfaltbedrijf Tijtgat is met zijn meer dan 60 jaar activiteit één van de meest ervaren dakdekkers van België. Hierdoor weten we als de beste wat we met uw dak te doen. Met andere woorden, ons werk kwalitatief en volgens de planning afwerken.

We beschikken over een heel diverse groep medewerkers, aangestuurd door ervaren werfleiders. Door ons vernuft en dynamisch ploegensysteem kunnen wij alle werken aan. Dit gecombineerd met onze grote hoeveelheid kennis en ervaring is geen werk is te klein of te groot, en geen methode ons ongekend.

Een industriële of een particuliere toepassing, nieuwbouw of renovatie? Asfaltbedrijf Tijtgat voorziet uw dak van de meest duurzame dakdichting. Bitumineus, EPDM, PVC, TPO, FPO.. wij zorgen ervoor dat uw dak kwalitatief 200% in orde is van selectie van de optimale dakopbouw, tot de effectieve plaatsing, werfopvolging en nazorg.

Ook voor de materiaalkeuze garanderen wij u enkel kwalitatief hoogstaande producten. Voor de aankoop van onze materialen gaan wij vaak ten rade bij onze vaste huisleveranciers waar wij sinds jaar en dag producten aankopen. Net zoals ons, zijn dit stabiele bedrijven waar wij alle vertrouwen in scheppen en die ons de nodige kwaliteit van de goederen kan garanderen.

Nog niet overtuigd van onze kwaliteiten? Bekijk dan even enkele van onze realisaties.

Tijtgat beschikt over enerzijds het ISO 9001 certificaat, dat garant staat voor het afleveren van kwalitatief werk. En anderzijds het VCA certificaat, dat de veiligheid, gezondheid en milieuaspecten binnen een organisatie sterk benadrukken. Zo ook doen wij alles om onze afvalstoffen op een goede efficiënte manier te sorteren, recycleren en gebruiken onze eigen verworven groene energie. Ons bedrijf tracht zo weinig mogelijk afval en CO2 te produceren, om zo de toekomst ten goede te komen.

Samengevat moeten deze certificaten onze organisatie toelaten om een betrouwbare partner te blijven op de markt die in de toekomst nog complexer, veeleisender, internationaler en strikter gereglementeerd zal worden.